FAQ - ВЪПРОСИ И  ОТГОВОРИ

Q: ПРОДУКТИТЕ НА НЕОРА ИЗСЛЕДВАНИ ЛИ СА ЗА АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ?

A: Да. Продуктите са претърпели строги тестове за дерматологична безопасност, съобразени с производството, за оценка на потенциала за дразнене и алергия. Това гарантира, че по-голямата част от потребителите няма да получат алергична реакция.


Q: ПРЕМИНАЛИ ЛИ СА ТЕСТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ?
A: Продуктите на NEORA са подложени на задълбочени тестове за безопасност. Изпитването е проведено в акредитирани лаборатории, следвайки добрите лабораторни практики и признатите в индустрията протоколи. Продуктите са безопасни за употреба.

Q: ИМА ЛИ РАЗЛИКИ В ПРОДУКТИТЕ НА NEORA?
A: Продуктите на NEORA са формулирани с няколко патентовани съединения, произхождащи от естествени растения.Въпреки че се следват стандартни протоколи за извличане, растителните екстракти могат да показват леки различия през цялата година в зависимост от околната среда и времето, в което се събират настоящите растения. Тези незначителни разлики във външния вид нямат никакъв ефект върху безопасността, качеството или ефикасността на продукта

Q: ХИДРАТИРАЩ ЛИ Е AGE IQ NIGHT CREAM?
A: Не. Нощен крем на NEORA не е специално предназначен за овлажняване, въпреки че във формулата има някои съставки, които могат да помогнат за хидратиране на кожата.Дневният крем обаче е много ефективен овлажнител.


Q: ТРЯБВА ЛИ ДА НАНАСЯМЕ AGE IQ NIGHT CREAM НА ВЛАЖНО ЛИЦЕ?

A: Не е необходимо да нанасяте нощен крем Age IQ на влажно лице; ще изсъхне до матово покритие няколко минути след нанасянето. Въпреки това, ако чувствате нужда от допълнителна хидратация, не се колебайте да нанесете върху влажно лице.


Q: МОЖЕМ ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ПРОДУКТИТЕ NEORA С ДРУГИ ПРОДУКТИ ЗА КОЖА?

A: Да, не трябва да има въздействие върху ефикасността. Като обща препоръка тествайте малка част от кожата с двата продукта, преди да ги приложите към по-голяма площ, за да видите дали има някаква реакция към комбинацията.
 

Q: МОЖЕТЕ ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ NEORA НА ПРОБЛЕМНА КОЖА? 
A: Продуктите на NEORA са козметични продукти и не са предназначени за лечение, излекуване или лечение на медицински състояния на кожата. Ако имате състояние на кожата и искате да опитате продукта, първо направете тест на малка площ, за да се уверите, че няма реакция и че продуктът е съвместим с кожата ви.


Q: ТРЯБВА ЛИ ДА ПРОМЕНЯМ КОЛИЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ NEORA, КОЕТО ИЗПОЛЗВАМ ПРЕЗ РАЗЛИЧНИТЕ СЕЗОНИ И ТЕМПЕРАТУРИ?

A: Външните промени в околната среда могат да играят основна роля за въздействието върху състоянието на кожата. Тъй като климатът се променя от зима на лято, кожата ви може да стане много суха или изгоряла на слънце, което изисква използването на различни количества от продуктите на NEORA, за компенсиране на някои от тези преходни, по-чувствителни и реактивни състояния на кожата.
 

Q: РАБОТЯТ ЛИ ПРОДУКТИТЕ НА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖИ?

A: Продуктите на NEORA са предназначени за работа с всички типове кожа. Това обаче не елиминира възможността някой с силно реактивна или чувствителна кожа да изпита леко дразнене. Ако смятате, че това е така за вашата кожа, най-добре е да тествате продукта на малка площ, преди да го поставите на по-голяма площ.

Q: КАК ДА ВЪВЕДА ПРОДУКТИТЕ NEORA В ЕЖЕДНЕВИЕТО МИ?

A: Всеки път, когато се въвежда нов продукт в ежедневието ви, може да се сблъскате с временен отговор. В някои случаи може да се наложи кожата ви да се свикне или да се адаптира към продукта преди продължителна употреба. Препоръчваме ви да оставите поне две до три седмици, за да се аклиматизира

кожата ви. Ако имате тежка реакция, спрете употребата, изплакнете с вода и потърсете лекарска помощ.

Q: КАК ДА СЕ СЪХРАНЯВАТ ПРОДУКТИТЕ НА NEORA?

A: Поради естеството на продуктите, те могат да бъдат засегнати от изключително горещи или ниски температури (например: да бъдат оставени в багажника на автомобила). По правило следвайте условията за съхранение, посочени на опаковката, за да запазите най-високото качество на продукта, установено от NEORA.Дръжте ги на стайна температура колкото е възможно повече.


Q:ПРОДУКТИТЕ НА NEORA SKINCARE ИМАТ ЛИ СРОК НА ГОДНОСТ?
A: NEORA е създала двугодишен срок на годност на продуктите за грижа за кожата; това очакване на времето се поддържа, ако продуктите се съхраняват правилно. Ако подозирате, че продуктите не са били съхранявани правилно, моля, уверете се, че съдържанието не е променило цвета, консистенцията или миризмата преди да се приложи или продаде. Ако е така, не прилагайте или продавайте продуктите. 

Q: МОГА ЛИ ДА ПОЛЗВАМ ПАТЧОВЕТЕ ЗАЕДНО С ОЧНИЯ СЕРУМ?

A: Hydrogel Patches - Хидрогелните лепенки могат да се използват като допълнителен продукт заедно с очния серум за отразяване на възрастта за пълноценен режим на очите. Може да се използва и като самостоятелен продукт.

Q: КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ЖИВОТА ОТ NEORA ДОБАВКИ ЗА ЗДРАВЕ?
A: EHT® има срок на годност 18 месеца.


Този FAQ - ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ е написан с Европейска перспектива, основаваща се на специфичното за всяка страна регулаторно съответствие.